Tue

Kukaan ei pääse eduskuntaan yksin!

Lahjoita kampanjalle

Tule kampanjani tukijaksi

Vaalikampanjassa tarvitsen näkyvyyttä itselleni, mutta erityisesti asialleni, joka tulee saada mahdollisimman laajasti suomalaisten tietoon. Viestien välittäminen ei kuitenkaan ole ilmaista, vaikka some-maailmassa elämmekin. Suorasta rahalahjoituksesta on todella iso apu. Tarvitsen jakolehtisiä, boostia some-postauksille, tilavuokria live-tapahtumiin ja paljon muuta.

Tule mukaan kampanjatiimiini tai julkiseksi tukijaksi. Kun vaalit lähestyvät, tukijatiimissä tarvitaan monenlaista apua. Voit osallistua oman osaamisesi ja aikataulusi puitteissa. Tuki voi olla some-päivitysten tekemistä, kahvin keittämistä tapahtumissa tai kuvien ottamista. Otan kaiken avun kiitollisena vastaan.

Seuraa minua somessa

Kerro ehdokkuudestani tutuille

Osoita tukesi ja ota some-tilini seurantaan Instagramissa, Twitterissä, Facebookissa tai YouTubessa. Julkaisuista ja videoista tykkääminen, niiden kommentoiminen ja jakaminen ovat iso apu. Kerrotaan yhdessä tärkeistä asioista isommalle porukalle!

Vinkkaa kavereille, että nyt on Kaakkois-Suomen vaalipiirissä loistava ehdokas, jota kannattaa äänestää eduskuntavaaleissa! Lähetä kavereille linkki kotisivuilleni tai jollekin some-tililleni Whatsapp- tai Messenger-viestillä.

Kiitos etukäteen! Yhdessä muutamme maailmaa!

Banderolli Kaivostoiminnalle RAJAT -mielenilmauksesta 11.11.2021

%d bloggaajaa tykkää tästä: