Tukijat

Jaana Kuivalainen, Sahanlahti Resort

Tunnen Miisan ylpeänä juuristaan olevana saimaalaisena. Arvostan hänen suurta työpanostaan Saimaan alueen puhtaan luonnon eteen tehdystä työstä. Miisa ymmärtää sen, että alueen elinvoimaisuutta rakennetaan panostaen alueen olemassa oleviin vahvuuksiin, joka mahdollistaa elinvoimaisuuden kasvun yritysten ja alueen ihmisten voiden samalla entistä paremmin. Miisa on luotettava ja huolellinen asioihin perehtyvä toiminnan nainen, joka ajaa sinnikkäästi kansanedustajana Saimaan alueen hyvinvointia.

Petteri Kilpinen, yritysjohtaja, kirjailija, yritysvalmentaja ja hallitusammattilainen

Minulla oli aikanaan ilo tehdä Miisan kanssa töitä. Voin sanoa kokemuksesta, että Miisa on älykäs, nopea, suorapuheinen ja periksi antamaton ihminen, ja minne ikinä hän meneekin, niin siellä tapahtuu asioita rivakkaan tahtiin. Eduskuntaan tarvitaan enemmän tällaisia ihmisiä, jotka tajuavat niin luonnon kuin bisneksen merkityksen.

Juha Taskinen, kalastaja, tietokirjailija Savonlinna

Tapasin lujatahtoisen ja määrätietoisen Miisa Minkin Savonlinnan Laukunkankaan hylätyn kaivoksen tappamalla järvellä. Saimaa ilman kaivoksia, kaivoslain uudistus, ehdokkuus Kaakkois-Suomen vaalipiiristä. Tietenkin! En tunne ketään näin hyvää ehdokasta!

Terhi Majasalmi, yrittäjä, sijoittaja, kirjailija

Miisa Mink on tehnyt rohkeasti, intohimoisesti ja pitkäjänteisesti työtä sen eteen, että meillä Suomessa olisi satojenkin vuosien päästä puhtaat pohjavedet. Ilman puhdasta vettä ei lopulta ole elämää. 

Miisa Mink ei kuitenkaan ole ”luontohörhö” vaan ymmärtää myös, että meidän jokaisen on maksettava ruoka- ja sähkölaskut. Hän on sarjayrittäjä, joka on johtanut niin kahvilaketjua Lontoossa kuin suunnittelutoimistoa Suomessa. Olen onnellinen Suomen puolesta, että Miisa haluaa antaa osaamisensa, aikansa ja energiansa meidän kaikkien hyväksi.

Markku Kankkunen, Savonlinnan kaupungin entinen sivistystoimenjohtaja (2001-2020), kv. koulutusviennin asintuntija ja yrittäjä

Kaikki tietävät että elämä perustuu puhtaaseen veteen. Poikkeuksena on kaivosteollisuus jota Suomeen ja Saimaalle tyrkytetään. Vastuullisella kaivosteollisuudella on tietenkin sijansa myös Suomessa. Kaivoslaki kuitenkin sallii Suomen valtaamisen käytännössä ilman ehtoja.

Tähän tarvitaan muutos. Tämä muutoksen tuoja on Miisa Mink. Hän lähti urheasti puolustamaan Saimaan vesistöä ympäristölle haitallista ja Suomea banaanivaltiota pitävää kaivosteollisuutta vastaan.

Ei ole mitään Saimaata vastaavaa aluetta maailmassa. Koko maapallolle puhdas vesi on kaikki kaikessa. Siksipä, äänestän Miisa Minkkiä eduskuntaan!

Terhi Tamminen, yrittäjä, Avaava oy

Määrätietoinen ja monipuolinen Miisa teki minuun vaikutuksen välittömästi, kun tapasimme yhteisellä opintopolulla Helsingin Kauppakorkeakoulussa. Hyvä organisointikyky, taito hahmottaa laajoja kokonaisuuksia, vahvaa näkemystä ja selkeät viestintätaidot – nämä ovat ominaisuuksia, jotka Miisa osaa yhdistää uudessa unelmatehtävässään loistavasti.

Saimaan luonnon ja elinvoiman sanansaattajana Miisasta saa peräänantamattoman ja pätevän tekijän vihreiden riveihin, jolta löytyy voimakasta tahtoa, kaupallista ammattitaitoa ja hyvä sydän.

Santtu Hulkkonen, toimitusjohtaja, Solved Oy

Olen seurannut läheltä Miisan matkaa Saimaa ilman kaivoksia ry:n perustamisesta kansanedustajaehdokkaaksi. En voi kuin ihailla sitä pyyteetöntä tekemistä ja vankkaa osaamista puhtaiden vesistöjen ja luonnon monimuotoisuuden säilyttämiseksi.

Miisa on luova, idearikas maailmanluokan osaaja, joka saa asiat tapahtumaan. Hän perehtyy erittäin tarkkaan asioihin. Hän pyrkii löytämään kestäviä uusia ratkaisuja luoda uutta elinvoimaisuutta, erityisesti Saimaan alueelle.

Miisassa on voimaa, tavoitteellisuutta eikä hän pelkää haastaa ketään tärkeiden asioiden edistämiseksi. Miisa on 100 % aidosti luonnon ja kestävän talouden asialla.

%d bloggaajaa tykkää tästä: